O!Netherlands

O!Boy est maintenant membre officiel de la “Dutch Association of Barbershop Singers” (parce qu’il n’en existe pas encore en Belgique). Sur notre lancée, nous nous sommes inscrits à leur prochaine compétition, qui aura lieu le 31 mars 2017. Si vous passez à Veldhoven à ce moment-là, venez nous encourager !

3 réactions sur “ O!Netherlands ”

 1. Ping O!Boy @ Home – O!Boy

 2. jacques de rijck Réponse

  Een spetterend optreden in Veldhoven. I can’t give you anything but love maakte de hele zaal wakker en de hele zaal zat vol enthousiasme op het puntje van de stoel. We hebben van jullie genoten!

  Wij hopen jullie ook te ontmoeten op het Internationaal Barbershop Ontmoetingsfestival in Den Bosch dat voor de 10e keer wordt gehouden zonder competitie. Meer dan 1000 barbershoppers m/v zingen in de binnenstad op straat en op 6 binnen podia. Op vrijdag 29 september 2017 is het concert der kampioenen, incl Klankusse (Du) en Strictly A Capella (GB) en zaterdag 30 september in de stad Den Bosch.

  • O! Boy Auteur ArticleRéponse

   Hartelijk bedankt voor de positieve commentaren! Helaas zullen we niet aanwezig kunnen zijn op het internationaal Barbershop Ontmoetingsfestival wegens andere verplichtingen dat weekend. Hopelijk zien we elkaar een volgende keer weer voor meer barbershop-plezier!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *